Nyord.com Runas Butik

runas - Galleri Nyord
Nordgade 6, Nyord, 4780 Stege
Værksted - Forretning - Galleri


runas åbnede i marts 2013 på Nordgade 6, Nyord. De to foregående år havde runas haft forretning og værksted i et mindre havehus tæt på Nyord Havn.  

Huset på Nordgade danner en fin ramme om glaskunstneren Runa Stolt Hellesøes værksted og forretning. I huset er der tillige et galleri med skiftende kunstudstillinger. 
Et højdepunktet var da regentparret besøgte galleriet den 6. september for at se udstillingen "Smukke Nyord".


Smukke Nyord

Øen Nyord ligger nordvest for Møn og har siden 1968 været brofast med Møn over Ulvshalestrømmen. Nyord er især kendt for de vidtstrakte strandenge og den lille hyggelige landsby, som ligger på sydsiden af en moræne-knold er ca. 1/5 del af øen. De lave strandenge, de andre 4/5 dele af øen, er et af Østdanmarks fineste fugleområder. Nyords samlede areal er en godt 500 hektar.

Omkring 160.000 gæster besøger hvert år Nyord.

Hvor andre hjemmesider formidler viden om fuglene, om forenings- og dagliglivet på Nyord, vil hjemmesiden nyord.com fokusere på ”det smukke Nyord”.

Under overskriften glas- og billedkunst vil nyord.com forsøge at fremhæve den smukke og æstetiske dimension, som nogle gange forsvinder lidt, når der tales om Nyord.

 
(foto: Jens Stolt)

På adressen Nordgade 6 har glaskunstneren Runa Stolt Hellesøe og maleren Michael Stolt værksted, atelier, forretning og galleri.

Galleriet vil have udstillinger af forskellige kunstnere.

Udover at vise en masse billeder fra Nyord, fotos og malerier med mere - vil nyord.com formidle nyheder om Nyord set i et kunstnerisk skær og opdatere om aktiviter i huset på Nordgade.

nyord.com blev etableret i 2005 og ejes af Runa Stolt Hellesøe og Michael Stolt, Hans Henriks Stræde 6, Nyord, 4780 Stege.
Redaktion og illustration: Michael Stolt (hvis intet andet tilkendegives)

Nyord.com

v/ Runa Stolt Hellesøe og Michael Stolt / Hans Henriks Stræde 6, Nyord / DK-4780 Stege
Kontakt: 4078 5667 eller 2422 4748 / michael@nyord.com eller mail@runas.dk
©  materialet på siden er underlagt copyright